Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На першому плані - професійна компетентність

, опубліковано 10 січня 2020 о 13:57

Професійна компетентність працівників податкового відомства області  починається з ґрунтовних знань антикорупційного законодавства, саме про це йшла мова під час проведення першого цьогорічного економічного навчання для спеціалістів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, яке відбулося сьогодні у приміщенні актової зали відомства.

 Важливими стали питання подання щорічної електронної декларації про майновий стан і доходи державних посадових осіб за 2019 рік відповідно до Закону України «Про запобігання корупції», яку необхідно подати до 01 квітня 2020 року та особливості заповнення повідомлення про суттєві зміни у майновому стані податківців. 

Державним службовцям податкового відомства нагадали основні вимоги дотримання антикорупційного законодавства. Зокрема, щодо неправомірного використання наданих повноважень або службового становища, сумісництва, запобігання конфлікту інтересів та роботі близьких осіб. А також прокоментували основні аспекти Регламенту Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Навчання відбулося у діловій невимушеній атмосфері. Саме такий формат ділового спілкування дозволяє фахівцям податкової служби системно та якісно поглиблювати свої професійні знання та ділову компетентність.