Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За 2019 рік платники Херсонщини отримали 127 тисяч адміністративних послуг

, опубліковано 13 січня 2020 о 15:38

Протягом 2019 року територіальними органами Головного  управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі області надано 127 тис. адміністративних послуг.  З них у Центрах обслуговування платників – 87,4 тисяч.

Зазначимо, що майже 69 % послуг платники податків області одержали саме в центрах обслуговування – спеціальних місцях для надання послуг, що забезпечують кращу якість та швидкість їх надання.

Вже традиційно найпопулярнішою залишається послуга видачі картки платника податків та внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків. Так, протягом 2019 року видано 46,9 тис. реєстраційних номерів.

Нагадаємо, що Центрами обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, яких налічується 9, надається комплекс адміністративних, консультативних та інформаційних послуг. Платники, у зручний для них час, мають змогу подати податкову звітність, отримати кваліфіковану консультацію, адміністративні послуги, а в ЦОП м. Херсона та м. Нова Каховка – отримати ключі електронного цифрового підпису.