Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

ДПС вітає співробітників спецпідрозділу оперативного забезпечення зони АТО та ООС з річницею створення

, опубліковано 30 січня 2020 о 15:49

Cьогодні виповнюється п’ять років з моменту створення Спеціального підрозділу податкової міліції в зоні проведення операції Об’єднаних сил (відомого як "Фантом"), який захищає економічні інтереси України вздовж лінії зіткнення у межах Донецької та Луганської областей.

Державна податкова служба вітає всіх причетних до цієї справи!

Офіцери податкової міліції, залучені до складу Об'єднаних сил, несуть службу у бойовій обстановці на контрольних пунктах в’їзду-виїзду та на всій лінії розмежування. Завдання цих підрозділів - припинення нелегальних потоків товарів, транспортних засобів та вантажів.

У лавах спецпідрозділу за цей час несли службу третина особового складу податкової міліції: 1 тисяча 471 офіцер, серед яких 41 жінка.

Загалом протягом п’яти років на контрольних пунктах в‘їзду-виїзду у Донецькій та Луганській областях проведено огляд понад 8 мільйонів 700 тисяч транспортних засобів, під час яких упереджено 9 тисяч 572 спроби незаконного переміщення товарів (вантажів) через лінію зіткнення.

Викрито 6122 адміністративних правопорушення, до ЄРДР внесено 389 кримінальних проваджень, з незаконного обігу вилучено товарно-матеріальних цінностей на суму понад 1 мільярд гривень, упереджено 123 спроби переміщення через лінію зіткнення значних партій готівки на загальну суму 210 мільйонів гривень.

Вдячні за Вашу службу! Повертайтеся живими!