Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Січневі доходи бюджетів місцевих громад склали 383 мільйони гривень податків

, опубліковано 10 лютого 2020 о 09:34

За січень 2020 року надходження до бюджетів місцевих громад Херсонщини сягнули 382,7 млн. гривень. Платники податків перерахували до місцевих бюджетів на 10,5 відс., або на  36,4 млн. грн. податкових платежів більше ніж торік. Це складає 60,5 відс. від загальних надходжень зведеного бюджету.

Більшу половину з них ­­­­232 млн. грн. або 60,6 відс. отримали органи місцевого самоврядування на території обслуговування Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі (Херсонська, Білозерська, Голопристанська, Олешківська та Каланчацька  інспекції).

Для соціально - економічного розвитку своїх територій платники Новокаховського управління сплатили 113,1 млн. грн., Генічеського управління  37,6 млн. гривень.

Для створення сприятливих умов розвитку бізнес - середовища податкова служба області у співпраці з керівниками територіальних громад Херсонщини продовжує активну роботу по легалізації підприємницької діяльності та найманих працівників, офіційне працевлаштування яких суттєво впливає на доходи бюджетів місцевих громад.