Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Майбутнім аграріям розповіли про ведення прозорого бізнесу

, опубліковано 18 лютого 2020 о 15:32

 Сьогодні заступник начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим та начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олеся Кривенко зустрілися зі студентами Херсонського державного аграрного університету. Темою зустрічі стала інформаційно-просвітницька кампанія «Легалізація бізнесу – або як вийти з тіні?», яка проводиться податківцями області протягом лютого п.р. серед різних категорій платників податків і, насамперед, із майбутніми молодими спеціалістами.

Під час змістовного діалогу Ігор Клим звернув увагу на переваги та гарантії офіційних трудових відносин, які допомагають встановити реальний розмір офіційної заробітної плати, надають право на щорічну оплачувану відпустку, доплати за роботу в нічний час та роботи в надурочний час,  роботу у святкові дні, оплачувану відпустку під час навчання без відриву від виробництва та інші соціальні гарантії, якими забезпечує держава. Офіційне укладання трудового договору між роботодавцем і працівником суттєво впливає на надходження коштів до Пенсійного фонду завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування.

Також податківці  наголосили, що студенти вищого навчального закладу мають право на отримання податкової знижки. Ця тема є досить актуальною, адже громадяни, які сплачують кошти за навчання у виші, можуть повернути до сімейних бюджетів частину сплачених грошей.

Під час зустрічі студенти цікавилися усіма деталями, поставили безліч питань та отримали багато іншої корисної інформації, яка стане мотивацією для майбутніх молодих спеціалістів бути сумлінними платниками податків нашої держави.