Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надійність бізнес-партнера можна перевірити онлайн

, опубліковано 18 березня 2020 о 09:28

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує платникам податків про можливість використання електронного сервісу «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера».

Для того, щоб перевірити надійність ділових партнерів можна скористатись електронним сервісом «Дізнайся більше про свого бізнес-партнера», який  функціонує на офіційному веб–порталі ДПС за посиланням https://tax.gov.ua/businesspartner.

Для перевірки інформації щодо наявності податкового боргу у контрагента - платника податків необхідно ввести його код ЄДРПОУ або точну назву. Система здійснить пошук по низці баз даних, доступних для публічного використання, і повідомить про результати пошуку.

Оновлення інформації на веб-порталі щодо стану розрахунків платника податків з бюджетом (наявність заборгованості) відбувається щодня, крім вихідних та святкових днів, після проведення розрахунків зведених показників у центральній базі даних за результатами попереднього банківського дня. Крім того, щомісяця на офіційному веб-порталі ДПС оприлюднюється інформація про платників податків, які мають податковий борг.

Нагадаємо: для фізичних осіб в Електронному кабінеті об’єднано сервіси для громадян в окремий електронний кабінет. Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою:  https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.