Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У зв'язку із запровадженням надзвичайної ситуації на всій території України внесено зміни у роботу Центрів обслуговування платників (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

, опубліковано 26 березня 2020 о 10:40

У зв'язку із запровадженням надзвичайної ситуації на всій території України внесено зміни у роботу Центрів обслуговування платників (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Повідомляємо, що з 26 березня 2020 року на період дії карантину адмінпослуги надаватимуться виключно в електронному режимі.

Прийом  відвідувачів у ЦОП (ДПІ) відбуватиметься за попереднім записом (за телефонами, зазначеними на офіційному субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, банер “Центри обслуговування”) виключно для надання невідкладних послуг у разі гострої необхідності, зокрема:

видача картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків;

внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) відмітки про наявність права здійснювати будь-які платежі за серією та номером паспорта.

Зверніть увагу, що на цей час зупиняється перебіг строків звернень за отриманням адміністративних та інших послуг та строків надання цих послуг. Після припинення карантину перебіг цих строків буде продовжено з урахуванням часу, що минув до його зупинення.

Нагадуємо, що до ваших послуг діють електронні сервіси за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/.

Електронні скриньки для подання письмових звернень (для отримання інформаційно-довідкових послуг без використання електронного цифрового підпису):

Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  ks.zagvid@tax.gov.ua, ks.zvern@tax.gov.ua;

Новокаховського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  ks02.official@tax.gov.ua;

Херсонського управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  ks03.offcial@tax.gov.ua;

Генічеського  управління Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі ks10.info@tax.gov.ua.

Телефони: (0552) 42-76-47

Сподіваємось на ваше розуміння.