Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині 260 громадян обрали онлайн декларування

, опубліковано 23 квітня 2020 о 09:10

За інформацією спеціалістів управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі станом на 10.04.2020 свої минулорічні доходи в електронному вигляді через «Електронний кабінет платника» задекларували 214 херсонців. Ще 46 декларантів подали декларації про майновий стан та доходи за допомогою засобів електронного зв’язку - поштою.

Нагадуємо: для зручності та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи на вебпорталі ДПС України працює сервіс «Декларування онлайн» щодо заповнення декларацій в електронному вигляді.

Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису, який надається безкоштовно за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації, детальніше за посиланням https://acskidd.gov.ua/.

Вхід до електронного кабінету можливо здійснити за адресою https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Переглянути покрокову інструкцію заповнення оновленої декларації про майновий стан і доходи можливо за посиланням https://youtu.be/DoNfWgcYmaQ.

 Увага: внесено зміни у роботі Центрів обслуговування платників (ДПІ) Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі https://kherson.tax.gov.ua/media-ark/news-ark/413953.html.