Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

За «підакцизні» ліцензії місцеві бюджети Херсонщини отримали 4,3 мільйони гривень

, опубліковано 24 квітня 2020 о 09:11

За три місяці 2020 року місцева казна Херсонської області поповнилася на 4,3 млн. гривень від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

Як повідомили спеціалісти управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі  надходження зросли на 105 відсотків до рівня минулого року або на 195 тис. гривень. Тільки бізнесмени м. Херсона внесли до бюджету за ліцензії для роздрібної торгівлі підакцизними товарами 60 відсотків або 2,6 млн. гривень плати від загальних надходжень.

Важливо: з 23.03.2020 документи на отримання ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним, а також на зберігання пального, на зберігання пального виключно для потреб власного споживання, заяви на дублікати та переоформлення ліцензій у випадках, передбачених законодавством, суб’єкти господарювання Херсонщини можуть залишати безпосередньо в скриньці для службової документації або направляти поштовими відправленнями за адресою: 73026, м. Херсон, проспект Ушакова, 75.

Видача оформлених ліцензій буде здійснюватися після завершення заходів, встановлених Кабінетом Міністрів України. Телефон для довідок (0552) 42-76-94.

Інформація про оформлені, анульовані та призупинені ліцензії  розміщується на субсайті територіальних органів ГУ ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за посиланням https://kherson.tax.gov.ua/reestr-vidanih-licenziy/.