Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До зведеного бюджету надійшло 2,6 мільярда гривень «херсонських» податків

, опубліковано 05 травня 2020 о 09:21

З початку року від бізнес-спільноти Херсонщини до зведеного бюджету надійшло 2598,3 млн. гривень податків і зборів. У порівнянні з тогорічним періодом надходження зросли на 8 відс. або на 194,5 млн. гривень податків та зборів. 

Із цьогорічних надходжень 1131,1 млн. гривень надійшло до державної казни на загальнодержавні потреби. Місцеві скарбниці херсонського краю отримали 1467,2 млн. гривень, які будуть спрямовані на вирішення соціально-економічних потреб місцевих громад регіону, це більше на 72,8 млн. гривень податків та зборів, ніж торік.

Також бізнесмени - роботодавці Херсонщини на 6 відс. або 75,3 млн. гривень збільшили сплату єдиного соціального внеску та протягом 4 місяців спрямували 1343,7 млн. гривень ЄСВ на казначейські рахунки області.  

Зростання надходжень до зведеного бюджету - результат спільної роботи відомства та суб’єктів господарювання всіх форм власності Херсонщини. Державні службовці запроваджують інноваційні методи адміністрування податків та електронних сервісів обслуговування, а  платники проявляють високу громадянську свідомість у сплаті податків