Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Найважливіше - добробут місцевих громад Херсонщини

, опубліковано 18 травня 2020 о 16:27

Сьогодні новий робочий тиждень податківці області розпочали з практичної наради - обговорення проблемних питань наповнення бюджетів місцевих громад за участі в.о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігоря Клима, начальників Новокаховського, Херсонського, Генічеського відокремлених управлінь та керівників структурних підрозділів податкової служби області.

На цей раз посадовці обрали формат колегійного діалогу - обговорення проблемних питань адмініструванння податку на прибуток, ПДВ, податку з доходів фізичних осіб, майнових податків та ресурсних платежів, які суттєво впливають на надходження до бюджетів усіх рівнів. Окрім принципової розмови про податкове навантаження у розрізі галузей діяльності суб’єктів господарювання та контроль за виплатою заробітної плати найманим працівникам нижче мінімально встановленого законодавчого рівня, мова йшла про організацію спільної роботи по наповненню місцевих бюджетів під час проведення туристично-курортного сезону.  

Підсумовуючи результати заходу, в.о. начальника податкової служби області Ігор Клим переконливо зазначив, що податківці та органи місцевого  самоврядування мають працювати як єдина команда, з єдиними цілями та завданнями задля добробуту громадян Херсонщини.