Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для дистанційного спілкування херсонці отримали 8708 електронних ключів

, опубліковано 19 травня 2020 о 12:23

У січні - квітні 2020 року податківці видали мешканцям Херсона та області 8708 кваліфікованих сертифікатів відкритих ключів. За цей період до податкової служби області  за електронними довірчими послугами звернулися 787 херсонців. Про це повідомили херсонські спеціалісти підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України.

За допомогою кваліфікованого електронного підпису податкової служби можливо використовувати дистанційні сервіси органів ДПС, інших державних органів та установ та приватних систем згідно переліку, який розміщено на сайті Кваліфікованого надавача ЕДП ДПС.

На період введення карантинних заходів  херсонські спеціалісти підрозділу Кваліфікованого надавача ЕДП Інформаційно-довідкового департаменту ДПС надають електронні довірчі послуги за попереднім записом по тел. ( 0552) 51-02-41.

Водночас можливо самостійно подовжити термін дії електронного ключа онлайн. Детальна інформація - за посиланням. Перед користуванням пропонуємо переглянути відеоінструкцію.