Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Журналістів Херсонщини вітали податківці

, опубліковано 05 червня 2020 о 13:52

Сьогодні, напередодні професійного свята - Дня журналіста, спеціалісти територіальних органів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розпочали робочий день із святкового привітання представників засобів масової інформації у різних районах нашої області.
Журналісти Херсонщини - це справжні майстри своєї справи, які за допомогою професійного слова формують світогляд наших земляків, їх характер, поведінку, вчинки та активну життєву позицію. Всі вони обрали нелегку та надзвичайно відповідальну справу - день за днем занурюватись у вир подій, першими дізнаватися про їхній перебіг і створювати об'єктивну картину нашого життя, принципово висвітлювати здобутки та сміливо вказувати на проблеми, а головне стояти на сторожі демократії, професійно, самовіддано і чесно служити своїй справі.
Податківці області мали приємну нагоду висловити щирі слова вдячності за співпрацю, порозуміння та підтримку в практичній роботі всім представникам ЗМІ, які пишуть і готують теле- і радіопередачі на податкову тематику, якісно, об’єктивно подають інформацію та допомагають виховувати нову податкову культуру сплати податків. Журналісти почули багато приємних слів та щирих побажань творчого натхнення, добра й радості на щодень у кожен дім, міцного здоров’я та у гарному настрої продовжили святковий трудовий день.

Фотоматеріали по темі

  • Журналістів Херсонщини вітали податківці