Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Ваш власний податковий консультант!»: податківці області у Facebook

, опубліковано 10 червня 2020 о 10:38

Відтепер платникам податків Херсонщини не потрібно чекати черговий семінар податківців, телефонувати, приходити або приїздити до Центрів обслуговування платників податкової служби області для отримання необхідної інформації з питань застосування податкового законодавства.

Для бізнес - спільноти та підприємців Херсонщини працює новий сервіс  «Власний податковий консультант у Facebook»Вперше! Пряма трансляція! Живий звук та зворотній зв'язок!

Дивіться о 10-00 годині 12 червня 2020 року на офіційній сторінці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі у Facebook за посиланням:  https://www.facebook.com/tax.kherson.crimea.sevastopol/?epa=SEARCH_BOX

інформаційний вебінар на тему: «Шість важливих питань: про сплату ЄСВ і єдиний податок ФОПами»

Наш консультант - експерт: Юсов Олексій Володимирович - заступник начальника управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Отримайте багато важливої та корисної інформації, знайдіть вільний час та дізнайтеся першими про всі останні новини податкового законодавства!

До нашої з вами онлайн - зустрічі залишилося 3 дні!