Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині 56 офіційних мільйонерів

, опубліковано 30 липня 2020 о 08:39

Дохід, що перевищує один мільйон гривень, відобразили у своїх деклараціях за 2019 рік 56 жителів Херсонської області. Загальний розмір задекларованого доходу склав 375,6 мільйона гривень. Про це повідомили спеціалісти управління податків і зборів з фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Двоє з них торік збагатилися процентами від депозиту на банківському рахунку, на «третьому місці» херсонець із здобутком – 19,8 млн гривень від продажу належного йому майна.

П’ятеро громадян отримали у спадок (дар) доходи більше 1 млн.грн., троє громадян стали мільйонерами під час надання в оренду нерухомого майна, 5 декларантів вказали мільйонні статки від іноземних доходів.

Серед лідерів «мільйонного» декларування - 39 мешканців м. Херсона,
по 2 особі в м.Нова Каховка та Каховка. Є мільйонери і в районах нашої області: 7 декларантів у Генічеському, 3 в Олешківському районах. Також по одному заможному платнику обліковуються в Скадовському, Чаплинському та Каховському районах. 

Цьогорічна кампанія декларування на Херсонщині засвідчила зростання рівня громадянської свідомості до добровільного декларування доходів. У цілому за результатами декларування херсонські мільйонери визначили до сплати
4,1 млн гривень податкових зобов’язань, що надійдуть до бюджету та будуть використані для повноцінного фінансування соціальних проектів та програм розвитку місцевого самоврядування Таврійського краю.