Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині за гроші пропонують зустрічі з податковими перевіряючими

, опубліковано 22 вересня 2020 о 09:35

Минулого тижня підприємці Херсона та області отримали з десяток дзвінків від ошуканця, який представляється керівником різних податкових інспекцій. У розмові аферист обіцяє організувати зустрічі зі столичними ревізорами-інспекторами будь-якого рангу та профілю – з оподаткування фізичних або юридичних осіб.

За винагороду «псевдоподатківець» пропонує підприємцям «скинутися» на обід, поселення або ж неформальну зустріч із перевіряючими з Києва. Гроші - від 5 тисяч гривень до 4 тисяч доларів - потрібно заздалегідь перерахувати на банківську картку. Тоді у підприємця не буде жодних проблем у разі податкової перевірки.

У смт. Горностаївка невідомий зв’язувався з підприємцями з телефонного номеру 063-118-76-19 та пропонував свої послуги після перерахування коштів на банківську карту ПАТ Ощадбанк 5167 8031 0666 5479 (термін дії 05/25 отримувач - Боєв Д.В.). На жаль, деякі з підприємців навіть перерахували йому свої кошти.

Спеціалісти сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі радять херсонцям не піддаватися на спокусливі пропозиції незнайомців, котрі представляються податківцями і просять гроші. Потрібно негайно повідомити про такі випадки співробітників поліції за телефоном 102.