Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Каховські платники податків не стоять в черзі

, опубліковано 25 вересня 2020 о 08:40

Каховські платники податків мають можливість легко вирішити питання з податкового звітування та обліку, не виходячи зі свого офісу чи дому. В цьому їм допомагають електронні сервіси Державної податкової служби України. Зокрема, - Електронний кабінет платника податків.

Як зазначили в Каховській ДПІ, серед усіх можливих функціоналів Електронного кабінету найпопулярнішими є подання звітності в електронному вигляді та отримання довідки про відсутність заборгованості.

Якщо минулого року 91 відсоток юридичних і 82 відсотка фізичних осіб звітували до податкової в електронному вигляді, то на сьогодні користувачів Електронного кабінету серед каховчан суттєво побільшало.

Особливої актуальності електронне листування набуло в період карантинних обмежень. Наразі каховські платники податків - юридичні особи подали 39965 звітів. Це - 98 відсотків від усієї поданої до ДПІ звітності. Серед фізичних осіб-підприємців м. Каховка та Каховського району даним сервісом користуються 87 відсотків платників. Усього вони подали 29889 звітів.

Електронний кабінет платника податків - зручний спосіб комунікації з податківцями. Вхід до нього здійснюється за адресою: https://cabinet.tax.gov.ua/ з використання електронного цифрового підпису будь-якого Акредитованого центру сертифікації ключів.