Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Страхувальники Херсонщини сплатили понад 3 мільярди гривень ЄСВ

, опубліковано 12 жовтня 2020 о 08:30

Впродовж січня - вересня поточного року надходження єдиного внеску на  загальнообов’язкове державне соціальне страхування по Херсонській області склали 3158 млн гривень. У порівнянні з таким же періодом минулого року надходження ЄСВ зросли на 158 млн гривень. Інформацію повідомили спеціалісти управління податкового адміністрування Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Найбільш активно ЄСВ сплачували роботодавці та підприємці, які перебувають на обліку в Херсонській державній податковій інспекції. Страхувальники обласного центру спрямували на соціальні видатки половину суми від загальних надходжень або 1580 млн гривень ЄСВ. Платники Каховського району перерахували 232 млн гривень, м. Нової Каховки -
204 млн гривень єдиного внеску.

Завдяки своєчасній сплаті єдиного внеску громадянам Херсонщини гарантується право на соціальний захист. Зокрема, захищені соціальні гарантії для кожного на випадок безробіття, нещасних випадків чи професійних захворювань, гідне пенсійне забезпечення та інші  виплати.