Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Великоолександрівщині відкрили власний бізнес 66 платників податків

, опубліковано 16 жовтня 2020 о 08:20

Для розвитку бізнесу на Великоолександрівщині карантин - не перешкода. Тут із початку року до кола суб’єктів господарювання долучилося 66 нових підприємств та підприємців. Серед них: 63 - представники малого бізнесу та 3 - юридичні особи.

Однією із складових збільшення кількості платників податків є суттєве покращення сервісного обслуговування та впровадження Е-сервісів.  Електронні сервіси податкової служби надають можливість подавати звітність, не виходячи із дому, перевіряти сплату своїх платежів до бюджету, наявність податкового боргу тощо.

На 01 жовтня на податковому обліку в Великоолександрівській  ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебувають 1086 платників податків.

Переважну більшість із них складають підприємці - фізичні особи - 661 особа або 61 відсоток від загальної кількості платників. Решта - 425 або 39 відсотків - це юридичні особи. Серед загальної̈ кількості суб’єктів господарювання 2 зареєструвалися платниками ПДВ.

Отримати консультації з питань оподаткування та фахові поради під час ведення господарської діяльності платники податків можуть безкоштовно за телефоном Контакт-центру ДПС 0800501007, а також на сайті Загальнодоступного інформаційно-довідкового ресурсу (скорочено ЗІР) https://zir.tax.gov.ua/.