Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Порядок та терміни реєстрації ПРРО

, опубліковано 09 листопада 2020 о 15:33

Для реєстрації програмного реєстратора розрахункових операцій (далі –ПРРО) складається Заява про реєстрацію програмних реєстраторів розрахункових операцій за ф. № 1-ПРРО (J/F 1316602) (далі – реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО). Ця заява в електронній формі подається до фіскального сервера засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій.

За відсутності підстав для відмови у реєстрації ПРРО реєструється. Йому присвоюється фіскальний номер і дані вносять до Реєстру ПРРО. Датою реєстрації ПРРО є дата формування фіскального номера ПРРО.

Про результати обробки реєстраційної заяви за ф. № 1-ПРРО, суб’єкту господарювання надається або направляється інформація засобами Електронного кабінету або засобами телекомунікацій:

у день отримання реєстраційної заяви за ф. № 1-ПРРО, якщо реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО, надійшла не пізніше 16.00 робочого (операційного дня);

не пізніше наступного робочого дня, якщо реєстраційна заява за ф. № 1-ПРРО надійшла після 16.00 робочого (операційного дня).

Також суб’єкт господарювання отримує інформацію, в якій у другій квитанції зазначено фіскальний номер ПРРО, присвоєний під час реєстрації.