Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Для каховчан працює Центр обслуговування платників

, опубліковано 11 листопада 2020 о 15:21

Для сервісного обслуговування платників податків, надання комплексу адміністративних, консультативних та інформаційних послуг у Каховській ДПІ  Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі працює Центр обслуговування платників.

За 10 місяців 2020 року каховчани отримали 5800 адміністративних послуг, тільки у жовтні п. р. - 488 послуг. Серед найбільш запитуваних обліковується послуга з видачі картки платника податків і внесення до паспорта громадянина України даних про реєстраційний номер облікової картки. Це складає 36 відсотків або 2096 запитів. Другою за популярністю - послуга з видачі відомостей з Державного реєстру фізичних осіб - платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків. Це майже чверть від загальної кількості послуг або 1422 запита.

У період введення карантинних заходів COVID-19 податківці пропонують каховським платникам, за можливості, зменшити паперовий документообіг та активно користуватись засобами електронного зв’язку. А саме - сервісом «Електронний кабінет», який передбачає цілодобове користування спектром електронних послуг, надання звітності та отримання в режимі реального часу доступу до інформації з реєстрів та електронних систем. Знайомтеся детальніше за посиланням https://cabinet.tax.gov.ua/login