Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Надходження до місцевих бюджетів Нововоронцовщини склали майже 55 мільйонів гривень

, опубліковано 12 листопада 2020 о 14:10

Протягом січня-жовтня 2020 року до місцевих бюджетів Нововоронцовщини  надійшло 54940 тис. гривень  податків і зборів. Порівняно з аналогічним періодом минулого року надходження зросли на 1746 тис. гривень.

Найбільшу частку доходів місцевого бюджету або 56 відсотків складає податок на доходи фізичних осіб. З початку року його надходження склали 31044 тис. гривень. Це на 1408 тис. гривень або на 5 відсотків більше аналогічного періоду минулого року.

Серед лідерів по сплаті - єдиний податок. За вказаний період надходження склали 11776 тис. гривень цього податку. Приріст до січня - жовтня 2019 року становить 136 тис. гривень.

Не менш важливим джерелом наповнення місцевої скарбниці Нововоронцовського району вважається плата за землю. Наразі спостерігається позитивна динаміка зі сплати цього податку за усіма категоріями платників.  Загалом надійшло 10457 тис. гривень плати за землю. Це на 321 тис. гривень більше ніж за січень - жовтень минулого року.  

Податкова служба області активно працює над тим, аби своєчасне наповнення бюджету підкріплювалося сучасним сервісним обслуговуванням платників.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі нагадує, що у меню «Стан розрахунків з бюджетом» приватної частини Електронного кабінету платник має доступ до своїх особових рахунків із сплати податків, зборів та інших платежів. У тому ж меню фізичні особи можуть сплатити податки, збори, платежі за допомогою платіжної карти.

Вхід до Електронного кабінету здійснюється за адресою: http://cabinet.tax.gov.ua, а також через офіційний веб-портал ДПС.