Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці очищують свої ряди!

, опубліковано 08 грудня 2020 о 08:34

!!!Важливо!!!

Вчора, 07 грудня 2020 року, в ході спільної спецоперації, проведеної співробітниками сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі та сектору власної безпеки Головного управління ДФС у  Херсонській  області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, а також Управління стратегічних розслідувань в Херсонській області Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції України, разом зі слідчими ТУ ДБР, розташованого у м. Мелітополі, за процесуальним керівництвом прокурорів Херсонської обласної прокуратури, після отримання неправомірної вигоди у розмірі 3 тисяч дол. США, було затримано заступника начальника управління - начальника відділу контролю за відшкодуванням ПДВ Головного управління ДПС у  Херсонській  області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. За отримані кошти посадовець обіцяв вирішити питання виключення суб'єкта господарювання з переліку платників, які відповідають критеріям ризиковості платника ПДВ та розблокування податкових накладних.

Проведення вказаної спецоперації по «очищенню» своїх рядів має особливе значення напередодні утворення однієї юридичної особи Державної податкової служби України та підкреслює прагнення ДПС України до трансформації у повністю транспарентну, сучасну та технологічну податкову службу, яка надає якісні та зручні послуги платникам, ефективно адмініструє податки, збори та платежі і виявляє нетерпимість до корупції.

Шановні платники податків, наполегливо просимо вас негайно повідомляти про факти вимагання коштів з боку посадовців Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі за наступними номерами телефонів:

(0552)42-76-80 - сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

(0552)42-76-14 - Головне управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі

або надсилати повідомлення на електронні поштові скриньки сектору з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі:

kherson.vzvk@tax.gov.ua

kherson.vp@tax.gov.ua