Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Херсоні майбутні податківці набувають практичні знання

, опубліковано 08 лютого 2021 о 16:25

Щороку Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі стає площадкою для отримання молоддю фундаментальних практичних навичків і знань.

Цей рік також не став винятком і з сьогоднішнього дня на базі установи п`ять студентів 4 курсу, які навчаються на факультеті економіки, бізнес-аналітики та підприємництва Херсонського національного технічного університету, проходитимуть виробничу практику.

З цього приводу сьогодні відбулася зустріч в. о. начальника податкового відомства області Ігоря Клима та майбутніх податківців. «Наразі податкова служба трансформувалася в єдину юридичну особу, яка зосереджена на наданні якісних сервісних послуг платникам податків та відслідковуванні ймовірних ризиків від реєстрації бізнесу до сплати податкових платежів до бюджету, – зазначив Ігор Клим, – і це вже приносить позитивні результати. Ви отримали унікальну можливість не лише споглядати за реформуванням, так би мовити, як пересічні громадяни, а й безпосередньо взяти участь у цьому процесі.».  

Під час заходу начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олеся Кривенко проінформувала студентів про порядок призначення на посади в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, вимоги, які висуваються до кандидатів щодо освіти та досвіду роботи.

Також, студенти ознайомилися із умовами проходження виробничої практики. Дізналися, що для якнайкращого оволодіння практичними навичками, їх закріпили за трьома напрямками: робота з податковим боргом, громадськістю та засобами масової інформації, а також надання адміністративних послуг. Розпочати практичне навчання вони зможуть відсьогодні.

Окремо Олеся Кривенко зупинилася на алгоритмі створення електронного кабінету на сайті Національного агентства з питань державної служби для подання заяви та відповідної інформації для участі в конкурсному відборі.

На завершення заходу Ігор Клим побажав молоді цікавої практики та ґрунтовних практичних знань.