Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Ігор Клим взяв участь у засіданні колегії ХОДА

, опубліковано 17 березня 2021 о 13:50

Сьогодні у форматі відеоконференції відбулося засідання колегії обласної державної адміністрації під головуванням голови Херсонської обласної державної адміністрації Сергія Козира. Від Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі участь у засіданні взяв в. о. начальника Ігор Клим.

Також у заході на місцях за допомогою вебверсії онлайн-конференції взяли участь голови районних державних адміністрацій, сільські, селищні й міські голови, керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації та обласних управлінь і служб.

Під час засідання обговорювалися питання щодо стану підготовки агропромислового комплексу до проведення весняно-польових робіт, надання медичної допомоги хворим на гостру респіраторну хворобу COVID-19, виконання обласних програм розвитку міжнародного аеропорту «Херсон» та «Дітям Херсонщини – безпечне харчування». Також було підбито підсумки оздоровлення й відпочинку дітей влітку 2020 року, розглянуто стан підготовки до цьогорічного оздоровчого сезону та регіональний план розвитку системи надання соціальних послуг для дітей і сімей з дітьми.

Варто зазначити, що податкова служба тісно взаємодіє з представниками органів місцевого самоврядування регіону з метою розвитку економіки та залучення додаткових коштів до дохідної частини бюджетів місцевих громад. Серед основних напрямків співпраці участь у робочих групах з питань легалізації зайнятості населення, підприємницької діяльності, виплати заробітної плати відповідно до вимог чинного законодавства, контролю за використанням земельних ділянок та обігу алкогольної й тютюнової продукції.

Така взаємодія вже приносить свої результати, зокрема у січні – лютому до бюджету Херсонщини надійшло понад 535 млн гривень, це більше від показника аналогічного періоду минулого року майже на 60 млн гривень або 12,5%