Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині зареєстровано 580 офіційних таксистів

, опубліковано 22 березня 2021 о 17:22

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі інформує, що особи, які мають намір здійснювати діяльність з надання послуг таксі, зобов’язані зареєструватися суб’єктами підприємницької діяльності.

Станом на 01.03.2021 в Херсонській області зареєстровано 580 підприємців, які здійснюють діяльність у сфері транспорту, приміського сполучення та послуг таксі, із яких лише 487 сплачують податки.

Сьогодні та щороку 22 березня в Україні й цілому світі святкують День таксиста. Ще на початку 17 століття у Лондоні з'явилися карети, які перевозили пасажирів за гроші. У 1891 році німецький винахідник Вільгельм Брун винайшов таксометр, що дозволяв вимірювати пройдену відстань. Саме на честь таксометру і отримали назву таксі.

Колектив Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вітає суб’єктів господарювання, які надають послуги таксі з їх професійним святом – Днем таксиста. Бажаємо завжди і всюди встигати, знати вірний напрямок дороги, мати безліч задоволених клієнтів, вчасно сплачувати податки та працювати лише в правовому полі.