Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Звернення громадян під особливим контролем херсонських податківців

, опубліковано 07 квітня 2021 о 10:30

За січень - березень 2021 року до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надійшло 33 письмових звернення громадян.

У 12 із них громадяни інформували податкову службу про ухилення від сплати податків. Ще 6 заяв стосувалися проведення контрольно-перевірочної роботи та проведення перевірок СГД та громадян, які ухиляються від сплати податків. Чотири херсонці у своїх листах відмовлялися від реєстраційних номерів облікових карток платників податків. Решта письмових звернень стосувалася податку на доходи з фізичних осіб, єдиного соціального внеску, податку на майно, єдиного податку.

У 1 кварталі 2021 року неодноразових, дублетних, масових звернень громадян до Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі не надходило. Водночас надійшло 2 колективних звернення.

Всебічний та своєчасний розгляд звернень громадян, задоволення їх законних прав та інтересів залишається пріоритетним напрямом роботи податкової служби області. Тож порушень термінів надання відповідей та виконання контрольних завдань не встановлено.

З метою поліпшення інформаційного обміну з громадянами при Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі створено спеціальну електронну поштову скриньку kherson.zvern@tax.gov.ua.