Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

«Правильні люди на правильні посади»

, опубліковано 28 квітня 2021 о 16:38

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на платформі ZOOM проходило навчання на тему: «Сучасний процес рекрутингу. «Правильні люди на правильні посади»», яке проводили міжнародні експерти програми підтримки державного управління фінансами для України – EU4PFM.

Участь у заході взяли в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим, а також начальник управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Олеся Кривенко разом з іншими працівниками управління.

Під час навчання організатори ділилися досвідом європейських країн в процесі організації конкурсних відборів на зайняття вакантних посад в державних органах. Визначення найкращих кандидатів, які спроможні виконати поставлені завдання для досягнення місії та стратегічних цілей організації.

Варто зазначити, що організація навчання в такому форматі дозволяє дистанційно підвищувати свою професійну компетентність обмінюватися досвідом щодо професійного розвитку персоналу та детально обговорити актуальні питання роботи органів податкової служби за напрямом HR.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».