Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Херсонці обирають онлайн декларування

, опубліковано 29 квітня 2021 о 08:45

За інформацією спеціалістів управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі свої минулорічні доходи в електронному вигляді через «Електронний кабінет платника» задекларували 1004 херсонці. Ще 65 декларантів подали декларації про майновий стан та доходи за допомогою засобів електронного зв’язку - поштою.

Для зручності та спрощення процедури подання декларації про майновий стан і доходи працює Електронний кабінет. Вхід можливо здійснити за адресою https://cabinet.tax.gov.ua або через офіційний вебпортал ДПС.

Для цього платнику достатньо мати ключ цифрового підпису, який надається безкоштовно за попереднім записом до відповідного відокремленого пункту реєстрації, детальніше за посиланням https://acskidd.gov.ua/.

Декларацію про майновий стан і доходи необхідно подати до контролюючого органу за податковою адресою, тобто за місцем реєстрації згідно з паспортними даними, до 01 травня 2021 року.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook https://www.facebook.com/TaxUkraine/ та на телеграм-канал ДПС https://t.me/tax_gov_ua.