Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Проведення чергового конкурс на заміщення вакантних посад державної служби

, опубліковано 29 квітня 2021 о 16:20

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розпочався вже четвертий з початку року конкурс на заміщення 12 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В». Інформацію про його проведення було анонсовано на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби та субсайті податкового відомства області 20.04.2021.

Конкурсний відбір відбувається з дотриманням карантинних обмежень. Випробувати свої професійні знання, досвід та компетентність вирішили 20 осіб. Серед претендентів, які виявили бажання взяти участь у конкурсі, майже всі особи ніколи не працювали на державній службі. Цей фактор говорить про зацікавленість претендентів у можливості працювати на посадах державної служби, а з іншого боку – можливість оновлення кадрового потенціалу держслужбовців.

Конкурс, як того вимагає Порядок проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами), складається з етапів, які залежать від категорії посади, на яку претендує кандидат.

Першим випробуванням для конкурсантів на посади будь-якої категорії є тестування на знання Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів з використанням спеціального програмного забезпечення. Претенденти, які успішно склали тестування, допущені до наступних етапів конкурсу.

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби будуть оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua/) та субсайті за посиланням: https://kherson.tax.gov.ua/dfs-u-regioni/robota-z-pers/vakansii/75307.html.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».