Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Новопризначена податківиця склала Присягу держслужбовця

, опубліковано 06 травня 2021 о 14:28

Сьогодні в стінах Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі урочисто склала Присягу державного службовця Трохимчук Ольга Сергіївна, яку призначено на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу фактичних перевірок управління податкового аудиту за результатами конкурсного відбору.

Ольга Трохимчук присягнула вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати й охороняти права, свободи та законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Задля ефективного адаптаційного періоду, якнайшвидшого здобуття професійних знань і практичних навичок для виконання обов’язків на займаній посаді, за новою співробітницею закріплено наставника, досвідченого фахівця вищезазначеного відділу.

Колектив Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі вітає колегу із призначенням на посаду та бажає натхнення під час виконання посадових обов'язків й успіхів на професійній ниві.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».