Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

У Новій Каховці бізнесменів стало більше

, опубліковано 11 травня 2021 о 08:37

На 1 травня 2021 року на обліку в Новокаховській ДПІ Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі перебуває 1880 юридичних осіб та 4229 фізичних осіб – підприємців. За чотири місяці цього року кількість новокаховських суб’єктів господарювання збільшилася на 77 осіб. Звісно ж, така динаміка позитивно відображається на податкових надходженнях місцевого бюджету територіальної громади.

З початку року припинили свою діяльність 7 підприємств та 148 підприємців. Водночас 20 юридичних осіб та 212 ФОП отримали статус суб’єктів господарювання.

У податковій інспекції нагадують, що електронний формат взаємодії з контролюючим органом має безліч переваг та особливо актуальний під час карантинних заходів. Тому фахівці податкової інспекції закликають платників податків, які мають потребу в отриманні адміністративних послуг, максимально використовувати дистанційні форми комунікації – електронну пошту, телефон. А от податкову звітність найзручніше надсилати через Електронний кабінет платника.

Наразі в органах податкової служби обмежено безпосереднє спілкування працівників із відвідувачами та забезпечено приймання документів через скриньку для кореспонденції. Податкова інспекція здійснює прийом громадян за попереднім записом та при наявності засобів особистого захисту.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».