Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На порядку денному – наповнення місцевих бюджетів

, опубліковано 11 травня 2021 о 17:12

Сьогодні в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Ігор Клим брав участь у засіданні обласної комісії з питань наповнення місцевих бюджетів, яке відбулося під головуванням заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації Андрія Шибаєва.

Під час заходу присутні обговорювали питання щодо організації роботи обласної комісії з питань наповнення місцевих бюджетів у 2021 році: графік, форми роботи та інші організаційні питання.

За результатами заходу сторони узгодили шляхи співпраці з органами місцевого самоврядування регіону з метою розвитку економіки, залучення додаткових коштів до дохідної частини бюджетів місцевих громад та покращення інвестиційної привабливості Херсонщини.

Варто додати, що податкова служба тісно взаємодіє з представниками органів місцевого самоврядування регіону, контролюючими та правоохоронними органами з питань легалізації зайнятості населення, підприємницької діяльності, виплати заробітної плати відповідно до вимог чинного законодавства, контролю за використанням земельних ділянок та обігу підакцизних товарів.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».