Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Податківці провели рейд на чорноморському узбережжі

, опубліковано 12 травня 2021 о 09:06

Нещодавно фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі провели рейд на морському узбережжі Залізного Порту щодо виявлення та припинення фактів незаконної стихійної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, що є порушенням податкового законодавства.

Під час заходу обстежено 17 суб’єктів господарської діяльності та встановлено 2 факти порушення умов реалізації алкогольних напоїв, а саме продаж без відповідних ліцензій на роздрібну торгівлю. Санкції за ці порушення склали 34 тис. гривень.

Також за здійснення торгівлі без застосування РРО на одного підприємця складено штраф на 6,8 тис. гривень.

Варто зазначити, що з метою протидії незаконному обігу підакцизної продукції, недопущення суб’єктами господарювання безліцензійної діяльності на ринку підакцизних товарів і порушень чинного законодавства, перевірки триватимуть.

Нагадуємо, суб’єкти господарювання можуть торгувати алкогольними напоями та тютюновими виробами виключно за наявності відповідних ліцензій. Плата за ліцензії здійснюється щоквартально, рівними частинами, і зараховується до місцевих бюджетів.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».