Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Кадровий добір продовжується

, опубліковано 12 травня 2021 о 14:57

Вкотре за результатами конкурсного відбору визначено переможців на заміщення вакантних посад державної служби категорії «В» Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. Так, Головка Віталія Миколайовича призначено на посаду головного державного інспектора відділу кадрового адміністрування управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу та Білецьку Вікторію Сергіївну призначено на посаду старшого державного ревізора-інспектора відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб.

Віталій Головко та Вікторія Білецька – вперше призначені на посади державної служби, тому відповідно до вимог статті 36 Закону України «Про державну службу» вони публічно склали Присягу державного службовця та присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати й охороняти права, свободи та законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Підписаний текст Присяги буде долучений до особових справ, а інформація про її прийняття − внесена до трудових книжок державних службовців.

Вітаємо нових колег із призначенням на посади та бажаємо успіхів на професійній ниві під час виконання посадових обов'язків.

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».