Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Платники Херсонщини отримали понад 36 тисяч послуг

, опубліковано 13 травня 2021 о 09:13

Упродовж січня – квітня 2021 року фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі надали суб’єктам господарювання та громадянам 36,7 тис. адміністративних послуг.

Переважну більшість послуг платники податків отримали у Центрах обслуговування платників – майже 28 тис. послуг або 76 %.

Найбільш запитуваними серед платників податків послугами стали видача: картки платника податків, внесення до паспорта громадянина України (у формі книжечки) даних про реєстраційний номер облікової картки платника податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків – 12,2 тис. послуг (33 %); відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми/джерела виплачених доходів та утриманих податків – 7,8 тис. послуг (21 %).

Наразі Центри обслуговування платників Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі приймають відвідувачів з урахуванням карантинних обмежень. З метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції рекомендуємо платникам утриматися від відвідування ЦОП без нагальної потреби та спілкуватися з податківцями дистанційно (онлайн або поштою).

Якщо ж причина звернення невідкладна і потребує обов’язкового відвідування ЦОП, просимо платників здійснити попередній запис за телефоном відповідного ЦОП та при відвідуванні дотримуватись протиепідемічних правил.

Для інформаційної підтримки та допомоги платникам податків щодо стану обробки податкової звітності, реєстрації податкових накладних та функціонування електронних сервісів працює Контакт-центр ДПС (0 800 501 007).

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».