Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

З початку року на Херсонщині розпочали діяльність 394 нових підприємства

, опубліковано 18 травня 2021 о 10:45

Протягом січня-квітня 2021 року на Херсонщині зареєстровано 394 нові юридичні особи, які стали на облік як платники податків в органах ДПС. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Лідер за кількістю новостворених юридичних осіб – обласний центр. З початку року в Херсоні зареєстровано 183 нових підприємства, що становить 46 % від загальної кількості новостворених фірм.

Завдяки сучасним електронним сервісам ДПС кожний суб’єкт господарювання нині має можливість звітувати чи спілкуватися з податковою службою, не відвідуючи податкового інспектора. Окрім електронного формату спілкування, фахівці Центрів обслуговування платників теж завжди допоможуть новоствореним платникам податків у питанні вибору системи оподаткування, заповнення документів та подання звітності. 

З повним переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги».

 

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.