Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Про основні напрямки роботи податківців на нараді

, опубліковано 25 травня 2021 о 08:30

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі під головуванням в.о. начальника Ігоря Клима відбулася робоча нарада, у якій взяли участь усі керівники структурних підрозділів податкового відомства.

Під час проведення зазначеного заходу розглядалися питання, винесені на порядок денний для обговорення. Зокрема, йшлося про очікуване виконання у поточному місяці індикативних показників, факти можливого формування фіктивного податкового кредиту з ПДВ, інвентаризація нерухомого майна відмінного від земельної ділянки, проведення обстеження та перевірки суб’єктів господарювання, рівень сплати податків і зборів та їх відповідність отриманим доходам, недопущення корупційних правопорушень та правопорушень, пов’язаних з корупцією, під час виконання службових (посадових) обов’язків тощо.

Особлива увага була приділена питанню налагодження тісної співпраці з місцевими органами та територіальними громадами для забезпечення збільшення доходів до місцевих бюджетів. Не оминули й питання підвищення рейтингової оцінки ефективності роботи відомства.

У ході наради керівники структурних підрозділів доповідали про вжиті заходи щодо виявлення додаткових резервів надходжень з метою виконання індикативних показників доходів та покращення результатів роботи за відповідними напрямами.

За підсумками робочої наради надані відповідні доручення та напрацьовані подальші заходи.