Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

9 травня 76-та річниця з Дня перемоги над нацизмом

, опубліковано 11 травня 2021 о 08:00

Вшанувати тих, хто ціною власного життя наближав перемогу у Другій світовій війні, ветеранів війни, учасників визвольного руху та жертв нацизму, до пам’ятника Невідомому солдату прийшли в Парк Слави громадськість міста, представники обласної, міської влади, а також фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на чолі з керівником Ігорем Климом.
Учасники заходу взяли участь у мітингу та церемонії покладання квітів з нагоди 76-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні у парку Слави біля могили Невідомого солдата.
Друга світова війна 1939-1945 років стала найбільшою трагедією людства у XX столітті. Під час цієї було вчинено численні злочини проти людства та людяності, воєнні злочини та злочини геноциду, внаслідок чого Україні та Українському народові було завдано величезних втрат.
Пам’ятаймо про надзвичайно високу ціну перемоги над нацизмом. Згадуймо тих, хто врятував землю від нацистського поневолення, подарував нам мир і неоціненне щастя бути вільними. Вітаємо всіх з Днем Перемоги!