Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

До професійної команди податківців Херсонщини залучають нових фахівців

, опубліковано 28 травня 2021 о 10:31

У Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі проводиться конкурс на заміщення 21 вакантної посади державної служби категорії «Б» та «В». З 18 по 25 травня усі охочі мали можливість подати заяву для участі у конкурсі через Єдиний портал вакансій державної служби Національного агентства України з питань державної служби, на якому анонсовано перелік вакантних посад відомства.

Можливістю випробувати свої професійні знання, досвід та компетентність скористалися 28 осіб – як державні службовці відомства, які виявили бажання взяти участь у конкурсі з метою просування по службі, так і особи, які ніколи не працювали на державній службі. Всіх претендентів запрошено до податкової служби області для проходження етапів конкурсного відбору, передбачених Порядком проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 (зі змінами).

Першим випробуванням для конкурсантів на посади будь-якої категорії є тестування рівня знань положень Конституції України, законодавства про запобігання корупції, державну службу та інших нормативно-правових актів. Тестування проходить з використанням спеціального програмного забезпечення. Претенденти, які успішно його склали, допущені до наступних етапів конкурсу.

Результати проведення конкурсу на зайняття вакантних посад державної служби будуть оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua/).

Бажаємо учасникам відбору успішно пройти всі етапи конкурсу та долучитися до потужної й професійної команди податківців.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».