Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На ринках Херсону виявили контрафактні цигарки

, опубліковано 28 травня 2021 о 15:30

Фахівці Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі спільно зі співробітниками оперативного управління Головного управління ДФС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на ринках Херсону виявили контрафактні цигарки.

Так, під час проведення фактичних перевірок Дніпровського та Залізничного ринків, зафіксовано факти торгівлі контрафактною тютюновою продукцією незареєстрованими відповідно до законодавства особами.

За результатами рейду працівники фіскальної служби вилучили із незаконного обігу 1,5 тис. пачок тютюнових виробів на загальну суму понад 50 тис. гривень.

Також за даними фактами було складено протоколи за ст. 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі – КУпАП), які будуть направлені на розгляд до суду за місцем скоєння правопорушення для подальшого вирішення питання по суті.

Варто нагадати, що відповідно до ст. 164 КУпАП за провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без отримання ліцензії на провадження виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону, застосовується штраф від 17000 до 34000 гривень з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Робота в даному напрямку триватиме на постійній основі.