Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На херсонському ринку «Старт» відбувся промо-рейд

, опубліковано 09 червня 2021 о 16:49

Сьогодні фахівці управління податкового адміністрування фізичних осіб Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, під керівництвом заступника начальника відомства Станіслава Худара, продовжили започатковану традицію проведення виїзних зустрічей з бізнесменами.

Цього разу захід відбувся на ринку обласного центру «Старт». Під час заходу було проінспектовано понад 80 торгових точок. Посадовці роз’яснювали бізнесменам вимоги законодавства щодо реєстрації підприємницької діяльності та оформлення трудових відносин.

Окремо податківці наголосили на необхідності сплати податкових платежів та єдиного внеску, адже «спрощенці» І групи з червня цього року сплачуватимуть єдиний податок, а з липня – єдиний внесок, на загальних підставах.

Період карантинних обмежень болісно позначився на бізнесовій активності, в тому числі й на громадянах, які здійснюють свою діяльність на ринках. Разом з тим послаблення обмежень сприяло пожвавленню економіки та активізації бізнесової діяльності. Однак під час сьогоднішнього рейду посадовці встановили, що майже 50 % торговців на ринку намагаються ухилятися від офіційної реєстрації та оподаткування.

Головне управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі закликає представників бізнесу не чекати проведення перевірок і працювати виключно у правовому полі.

Робота у даному напрямку триває.

Підписуйтесь на офіційну сторінку ДПС у Facebook – дізнавайтеся про податкові новини першими: https://www.facebook.com/TaxUkraine.