Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Молодь долучається до лав податківців

, опубліковано 10 червня 2021 о 12:45

Радо вітаємо переможців конкурсу на заміщення вакантних посад, який проведено в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі. А саме, Чернецьку Вікторію Миколаївну з призначенням на посаду головного державного ревізора-інспектора відділу адміністрування податку на майно та місцевих зборів з фізичних осіб управління податкового адміністрування фізичних осіб та Гаталай Юлію Юріївну з призначенням на посаду старшого державного ревізора-інспектора відділу адміністрування податків і зборів з фізичних осіб та єдиного внеску, розгляду звернень платників податків управління податкового адміністрування фізичних осіб.

Сьогодні у присутності заступника начальника відомства Станіслава Худара, керівника служби управління персоналом Олесі Кривенко та керівників вищезазначеного управління, новопризначені працівники Вікторія Чернецька і Юлія Гаталай публічно склали Присягу державного службовця та присягнули вірно служити українському народові, дотримуватися Конституції та законів України, втілювати їх у життя, поважати й охороняти права, свободи та законні інтереси громадян, з гідністю нести високе звання державного службовця та сумлінно виконувати свої обов’язки.

Підписаний текст Присяги буде долучений до особових справ, а інформація про її прийняття − внесена до трудових книжок державних службовців. Також з метою мінімізації процесу адаптації до умов роботи в органах ДПС та розкриття особистого потенціалу за співробітниками закріплено наставників − досвідчених фахівців.

Щиро бажаємо новим колегам професійного розвитку та успіхів під час виконання посадових обов’язків.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».