Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Модель компетенції як потужний інструмент

, опубліковано 11 червня 2021 о 16:33

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі на платформі ZOOM проходила зустріч з робочими групами територіальних органів ДПС з питань розробки моделі компетенції, яка проведена Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС спільно з експертами Програми підтримки державного управління фінансами для України – EU4PFM.

Участь в онлайн зустрічі взяли начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу відомства Олеся Кривенко, працівники цього підрозділу та група з питань розробки моделі компетенцій.

Потужним інструментом вдосконалення кожної установи, яка займається управлінням персоналу, є модель компетенцій. Її розробка − чітка та кваліфікована робота, для виконання завдання якої потрібні спеціальні навички й досконала техніка аналізу. Компетенції в організації містять ряд повноважень, від виконання яких залежить реалізація поставлених завдань, а саме: якісний добір, наявність кадрового резерву, правильна оцінка потенціалу, мотивація та професійний розвиток працівника. 

Саме служба управління персоналом є фундаментом для забезпечення потужної й професійної команди.

Варто зазначити, що такі обговорення з питань розробки моделі компетенції допомагають детально заглибитися в актуальні питання й міжнародний досвід для пришвидшення процесу її створення.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».