Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Залученість персоналу як метод ефективної роботи

, опубліковано 16 червня 2021 о 15:47

Сьогодні начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко та підлеглі працівники взяли участь у навчанні з питань проведення опитування залученості персоналу, яке пройшло на платформі ZOOM.

Навчання організовано та проведено Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС спільно з експертами Програми підтримки державного управління фінансами для України – EU4PFM.

Залученість – це емоційний та інтелектуальний стан, що мотивує, стимулює і надихає працівників виконувати свою роботу з максимальною самовіддачею, незалежно від їхнього віку, статі та умов роботи в компанії.

Опитування залученості персоналу використовують для діагностики ставлення співробітників до своєї роботи та установи, а також для оцінки якості роботи служби управління персоналом. За результатами чого можна вживати дієвих заходів для усунення недоліків та формування високого рівня залученості персоналу.

Варто зазначити, що організація навчання в такому форматі дозволяє дистанційно підвищувати свою професійну компетентність обмінюватися досвідом щодо професійного розвитку персоналу та детально обговорити актуальні питання роботи органів податкової служби за напрямом HR.

 

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».