Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині кількість господарюючих суб’єктів продовжує зростати

, опубліковано 23 червня 2021 о 09:23

В органах податкової служби регіону здійснюють діяльність 33 789 юридичних осіб і 43 610 фізичних осіб – підприємців. Про це інформують в управлінні електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

В обох випадках кількість господарюючих суб’єктів більша проти аналогічних показників 2020 року. Якщо на початок року на обліку в області перебувало 76 644 суб’єкти господарювання, то нині їх кількість – 77 399.

Реєстрація нових фірм є позитивним сигналом, який свідчить про сприятливий податковий клімат у регіоні.

Враховуючи пропозицію сучасних електронних сервісів від ДПС, кожне підприємство має можливість звітувати та спілкуватися з податковою службою дистанційно. Окрім електронного формату спілкування, фахівці Центрів обслуговування платників теж завжди готові своєчасно та якісно надати адміністративні послуги платникам податків.

З повним переліком адміністративних послуг ДПС для представників бізнесу та громадян можна ознайомитися на субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в розділі «Адміністративні послуги».

 

Підпишіться на сторінку Державної податкової служби України у Facebook! Тільки тут найактуальніші податкові новини!