Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На Херсонщині кількість зареєстрованих ФОПів продовжує зростати

, опубліковано 24 червня 2021 о 08:55

Кількість зареєстрованих фізичних осіб – підприємців в регіоні становить 43 610 осіб. Це на 743 платники більше, ніж на початок року. Про це повідомили спеціалісти управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Число охочих розпочати власну справу продовжує зростати, що свідчить про пожвавлення ділової активності на рівні мікробізнесу, та, відповідно, збільшення надходжень до бюджету від сплати єдиного податку й ЄСВ. Нині якісний податковий супровід платників та відсутність будь-якого тиску на бізнес мають визначальний вплив на стан податкових надходжень.

Варто також нагадати, що запропоновані ДПС електронні сервіси та можливості дистанційного спілкування з податківцями дозволяють кожному отримувати всю необхідну інформацію та сплачувати податки із застосуванням сучасних технологій. Тож спеціалісти відомства пропонують бізнесу ще активніше спілкуватися з податковою службою дистанційно, так як це зручно, безпечно та не вимагає додаткових фінансових витрат.

Підписуйтеся на офіційні сторінки ДПС України та Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі в соціальних мережах. З нами ви завжди будете в курсі актуальних новин податкового законодавства.