Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

На сервіс ДПС України «Пульс» звернулись 70 платників Херсонщини

, опубліковано 06 липня 2021 о 08:49

Протягом січня - червня 2021 року на сервіс Державної податкової служби України «Пульс» звернулося 70 заявників Херсонської області.

Найбільшу питому вагу складають звернення щодо організації роботи структурних підрозділів Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі - 53 звернення (76%). Одиннадцять звернень стосуються реєстрації податкових накладних та звітності в електронному вигляді. Троє заявників повідомляли про бездіяльність податківця, під час виконання службових обов’язків, одержання неправомірної вигоди, порушення етичних норм поведінки службовими особами. Ще двоє висловили незадоволення, отримавши відмову в прийнятті звітності на паперових носіях.

Усі інформаційні повідомлення сервісу «Пульс», що перебували на розгляді в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі, своєчасно опрацьовані та розглянуті відповідно до вимог діючого законодавства.

Сервіс ДПС України «Пульс» приймає звернення громадян та суб’єктів господарювання щодо неправомірних дій та бездіяльності, можливі корупційні правопорушення у сфері службової діяльності з боку конкретних посадових осіб – податківців за телефоном 0800501 007.

Заявникам слід знати: при наданні інформації бажано назвати своє прізвище, ім’я, по батькові (найменування підприємства, установи, організації, суб’єкта господарювання), контактний телефон, місце проживання/реєстрації, а також прізвище, ім’я, по батькові та посаду працівника органу ДПС, з яким пов’язана подія, дата, місце і суть події, конкретні обставини, зауваження, прохання чи вимоги. Якщо громадянин не бажає називати своє прізвище, ім’я, по батькові, місце проживання/реєстрації, інформація реєструється як анонімна.