Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Розпочато конкурсний відбір професіоналів податкової справи

, опубліковано 07 липня 2021 о 13:21

Сьогодні в Головному управлінні ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі розпочався конкурс на заміщення 10 вакантних посад державної служби категорії «Б» та «В», який 18.06.2021 анонсований на Єдиному порталі вакансій державної служби Національного агентства з питань державної служби в Україні та субсайті територіальних органів ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Кожен, хто відповідає законодавчо встановленим вимогам, які висуваються до претендентів на посади державної служби, міг подати заявки для участі в конкурсі.

Цього разу випробувати свої професійні здібності виявили бажання 29 претендентів. Перший етап конкурсу складався з тестування, на підставі успішного складання якого кандидати допускаються до наступного етапу конкурсного відбору. Другим етапом конкурсу для осіб, які претендують на посаду категорії «Б», є вирішення ситуаційних завдань, а для претендентів на посаду категорії «В» − проведення співбесіди. Після цього тих конкурсантів, які показали достатній рівень знань і пройшли тестування, запросять на фінальну співбесіду з в. о. начальника Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі.

Проведення відкритих конкурсів на вакантні посади державної служби – це один із найкращих способів відбору кадрів на державну службу та важливий фактор запобігання корупції.

Остаточні результати проведення конкурсу, згідно з умовами чинного законодавства, будуть оприлюднені на Єдиному порталі вакансій державної служби (https://career.gov.ua/).

Спілкуйтесь з податковою службою дистанційно за допомогою сервісу «InfoTAX».