Вебпортал працює в тестовому режимі. Зауваження та пропозиції надсилайте на web_admin@tax.gov.ua
diya Єдиний державний
вебпортал електронних послуг
Ключові слова

Цифровізація управління персоналом у пріоритеті!

, опубліковано 08 липня 2021 о 16:05

Сьогодні начальниця управління кадрового забезпечення та розвитку персоналу Головного управління ДПС у Херсонській області, Автономній Республіці Крим та м. Севастополі Олеся Кривенко взяла участь у навчанні на тему: «Презентація HRMIS для ДПС», яке проведено Національним агентством України з питань державної служби спільно з Департаментом кадрового забезпечення та розвитку персоналу ДПС за допомогою платформи ZOOM.

До заходу долучилися працівники підрозділів технічного та криптографічного захисту інформації, інфраструктури та бухгалтерського обліку, електронних сервісів і охорони державної таємниці відомства.

HRMIS – це сучасна система обліку та управління персоналом. Виходячи з актуальності автоматизації та цифровізації процесів, пов’язаних із виконанням функцій з питань управління персоналом, НАДС видано наказ від 16.01.2021 № 6-21 «Про впровадження інформаційної системи управління людськими ресурсами в державних органах».

Інформаційна система управління людськими ресурсами HRMIS дозволяє збирання, оброблення, зберігання та захист інформації щодо спеціалістів, яка формується (створюється) та використовується для забезпечення функціонування централізованої бази даних державних службовців та інших працівників державних органів.

Система, що впроваджується в рамках реформи державного управління, дозволяє автоматизувати процес обробки інформації щодо персоналу, надає керівнику повну картину, на основі якої він приймає управлінські рішення. HRMIS надасть громадськості доступ до актуальної інформації щодо діяльності державної служби в країні.